Kemin Pyörän
ja Varaosan

Avoimet työpaikat

Meille töihin?

Tiedätkö sellaisen tyypin, jolta hoituu hommat, kunhan vaan viitsit kysäistä? Just se kaveri, jolta hoituu niin pyöränlaitto kuin pienkonehuollotkin. Sellanen, jolle huoltohommat on tuttuja ja jolla pysyy jakari ja ruuvari kädessä. Tunnekko sen?

Entä tiedätkö sellaisen tyypin, joka aina tietää millaisen pyörän tai moottorisahan tarttet? Sen kaverin, joka tuntee sähköpyörät ja fättipyörät ja lastenpyörät ja kaikki ne pyörät mitä onkaan ja osaa robotit, automuuverit, lumilingot ja raivaussahat? Semmosen, jolta asiakaspalvelu sujuu eikä se ujostele.

Vai ootko sinä itse se ammattilainen, mitä me etsitään? Katsopa alta avoimet työpaikkamme, ja olehan yhteydessä. Haku loppuu, kun talo on sopivia tyyppejä täynnä ja aukeaa taas, kun kiireet painavat nykyporukalla liiaksi päälle.

 

Kesä-tyypit

Onko kesätyöt vielä hakusessa? Palkkaamme hyvän Kesä-tyypin kesätyösetelillä. Hakemukset voipi laittaa osoitteeseen info@keminpyora.fi. Paras olisi kuitenkin, jos viittit ottaa mopon tai pyörän alle ja hurrauttaa käymään myymälällä. Lisätietoja saa itse kauppiaalta laittamalla tekstaria numeroon 040 7049781

 

Harjoittelu- tai TET-tyypit

Meistä on mahdottoman mukavaa kuulla nuorten juttuja, saahaan siitä uutta virtaa tekemiseen ja ollaan me paljon nuorilta opittukin. Jos sulla on haussa harjoittelupaikka vaikkapa pienkonekorjaajan tai myyjän koulutukseen liittyen tai tarttet paikkaa työelämän tutusteluun, olehan heti yhteydessä! Voit laittaa tekstaria kauppiaalle p. 040 7049781 tai tulla kertomaan itsestäsi naamatusten myymälään. Meitä ei tartte pelätä!